Най-МОЩНОТО Пълнолуние за 2021 година: ако сте ТЕЛЕЦ, СКОРПИОН промяна в социалния статус! РАК и КОЗИРОГ финансово благополучие

Пълнолунието ще се състои на 24 юли, то ще бъде във втората степен на знака Водолей.Това пълнолуние може да донесе резултати, сигурност или развръзка на събитията, предшестващи това пълнолуние. 

Денят на пълнолунието може да бъде много емоционален, защото мнозина са натрупали напрежение преди него, може би е имало вътрешно недоволство, така че всичко може да излезе. Всичко това се дължи на факта, че трябва да приемете определени правила, да се подчинявате на изисквания или да приемете определени условия, но ще има и избор. Или пожертвайте нещо и приемете условията, или запазете свободата, личните си граници и, отново, пожертвайте нещо. Близо до датата на пълнолунието тези въпроси ще станат по-ясни или поне ще дойде разбиране за това как да се процедира.

Пълнолунието може да донесе значителни новини, информация, която е свързана с групи, колективи, може би това ще бъде социално значима информация. Пълнолунието повдига теми, свързани със свободата и ограниченията, личните интереси и интересите на колектива. В тези теми до датата на пълнолунието нещо ще стане ясно. Със сигурност всичко зависи от личния хороскоп, така че пълнолунието може да засегне някого в по-голяма степен, някой в ​​по-малка степен, а някой ще бъде само външен наблюдател.

Пълнолунието също ще повлияе по различен начин на представителите на всеки зодиакален знак, ще донесе яснота, сигурност, резултати или завършване на процесите в определена сфера на живота.

За представителите на знаците Овен и Везни пълнолунието, което ще се състои на 24 юли, ще бъде свързано с приятели, съмишленици, с темите на децата, романтични връзки. В тези области могат да се случат събития, които ще внесат яснота и сигурност. Може би ще изберете между дейност в екип или самостоятелен, творчески проект.

За представителите на знаците Телец и Скорпион пълнолунието ще бъде свързано с темите работа – дом, семейство – кариера. Тук нещо е решено, можете да получите резултати, може би няма да бъде направен прост избор. Някои представители на вашите знаци може да имат промяна в социалния статус.

За представителите на знаците Близнаци и Стрелец пълнолунието ще бъде свързано с взаимоотношения с хора около тях, включително тези, които живеят в други градове или държави. От тях могат да идват новини, важна информация, възможни са срещи и също така е възможно да се реализират общи цели, яснота и сигурност ще дойдат във взаимоотношенията. В допълнение, това пълнолуние може да донесе резултати, свързани както с кратки, така и с дълги пътувания, командировки или пътувания.

За представителите на знаците Рак и Козирог пълнолунието ще бъде свързано с темата за финансите. По тези въпроси можете да получите яснота, резултати или завършване на определени процеси. Това може да бъде печалба и решаване на въпроси, свързани със заемни средства, както и с различни плащания в брой или с тяхното получаване. Може би появата на нови или допълнителни източници на доход за всички и пълнолунието може да ви донесе покупки и придобивки.

За представителите на знаците Лъв и Водолей пълнолунието ще бъде свързано с темите на мен и моите партньори, както делови, така и лични. Тук трябва да направите избор и нещо, а може би дори да решите с някого. Пълнолунието може да ви изясни нещо в областта на партньорствата и това Пълнолуние може да донесе и постигането на лична цел.

За представители на знаците Дева и Риби пълнолунието може да внесе яснота в професионалните дела, в тази област ще получите резултати. Също така е възможно да завършите определени процеси във вашите професионални дела и кой ще трябва да направи избор в тази област, но във всеки случай ще има резултати. В допълнение, това пълнолуние може да донесе резултати, яснота и сигурност по въпроси, свързани с вашето здраве или неговата профилактика. Също така, това пълнолуние може да ви донесе информация, до която преди не сте имали достъп. В допълнение, това пълнолуние може да ви донесе облекчение от някакъв проблем, който ви е пречел да постигнете целта си.