Хороскопът на Павел Глоба за март-Везните ще имат успех, Стрелец-Най-приятните изненади

Овен

За Овните месецът може да започне с любовни проблеми. Често ще се отбелязват лошо настроение и постоянни люлки. Има пет полезни начина да се справите с това . Астролозите съветват да не забравяме, че положителните мисли винаги решават повечето житейски проблеми, защото негативните произтичат от съмнения, страхове и негодувания. Отрицателните емоции ще дойдат от много източници, от които си струва да се отървете. Това могат да бъдат неприятни неща, хора, събития.

Втората половина на месеца ще се проведе под егидата на успех и голям късмет във финансовите дела. Овенът също ще може да установи връзки със сродна душа или да намери любов. Планетите и звездите през март могат да направят живота на представителите на този знак по-приятен и подреден, а самите Овни – по-отговорен.

Телец

Астролозите съветват Телец през март да направи енергията на къщата положителна . За това е важно да се отървете от ненужните неща и да направите общо почистване. Домът е място на властта за представителите на този знак. През март ще бъде добре да работите у дома, да се отпуснете и да поканите гости. Изобщо не е необходимо да отидете някъде далеч в търсене на щастие и спокойствие, защото е наблизо.

Най-лесният начин е да намерите късмет по въпросите на любовта и връзките. Хората ще бъдат предразположени да общуват с Телец. Това означава, че можете да започнете да търсите сродна душа, познати, да решавате някои належащи проблеми с общи усилия. По време на работа екипният дух също ще бъде много положителен. Телецът трябва да започне да помага на хората около себе си, забравяйки за егоизма.

Близнаци

Положителното положение на звездите и планетите ще отвори очите на Близнаците за много от процесите, протичащи около тях. За тях ще бъде по-лесно да разбират думите и действията на други хора. Това означава, че можете да се ангажирате с укрепване на приятелството или любовта. Любимите ще оценят подаръци и комплименти от Близнаци. Струва си да помогнете, но няма нужда да се превръщате в алтруисти. Трябва да намерите време за вашите интереси.

Също така, март е благоприятен за учене, духовно развитие. Има пет начина за въздействие върху подсъзнанието, които могат да помогнат на Близнаците да научат важен урок за себе си, да научат нещо, да си поставят нови важни цели и задачи. Програмирането на себе си за успех е много по-лесно, отколкото изглежда на пръв поглед.

Рак

Раците в средата на март могат да бъдат обхванати от негативни емоции и спомени, които ще ги потопят в униние. Конспирациите от меланхолия и страх ще помогнат на Раците да поддържат късмет дори и в най-неблагоприятните дни. Като цяло месецът ще се превърне във време на учене, придобиване на нови знания и опит. Представителите на този знак ще се нуждаят от повече внимание и силно желание да продължат напред.

Финансовите дела и домакинските задължения ще изискват много внимание през март. Не забравяйте обаче за семейството и приятелите – те може да се нуждаят от подкрепа. 

Лъв

През март Лъв трябва да ограничи разходите за лични удоволствия и да поеме по-малко риск. Авантюризмът може да доведе до негативни последици. Три изпитани метода ще ви помогнат бързо да привлечете късмет във всяка неприятна ситуация . Също така си струва по-често да обръщате внимание на съветите на другите и здравия разум.

През март Лъв ще бъде вдъхновен и мотивиран, но това не е достатъчно за непреодолимия успех. Човек се нуждае от ресурси, цели. Само амбициите в началото на пролетта няма да стигнат далеч, така че представителите на този знак трябва да изберат правилния път. Някои неща ще изискват спешно завършване, така че е по-добре да отделите първите няколко седмици за тях. В противен случай те ще започнат да дърпат Лъвовете на дъното.

Дева

Девите трябва да се грижат за здравето си. Умерената физическа активност ще им помогне в това, както и отхвърлянето на  седемте чувства и емоции, които разрушават здравето и лишават хората от късмет. По-добре е представителите на този земен знак да са по-често на чист въздух. Струва си да ограничите малко новите запознанства, защото хората ще бъдат изключително нестабилни и динамични, както всички останали в такъв момент.

Девите трябва да пазят реда в къщата, в бизнеса, на работното си място, а също и в главата си. Не се отчайвайте, когато се сблъскате с трудности. Правилно възприемайки проблемите, Девите могат да станат по-силни. Към края на месеца представителите на този знак могат да станат много запалени, така че е по-добре да не влизате в конфликти.

Везни

Силата на позитивното мислене ще даде на Везните успех . Това ще им помогне да запазят вяра в себе си, както и да привлекат повече късмет в любовната или бизнес сферата на живота. Основното нещо е не самият факт на неприятностите, а отношението на човек към тези инциденти. Животът през март може да бъде изпълнен с най-различни събития, така че бъдете търпеливи.

Повишената активност в областта на любовта ще бъде от полза. Енергиите на Везните ще бъдат подходящи за романтика, запознанства и срещи. За някои представители на този знак Вселената ще даде възможност да се върнат стари връзки. Можете да дадете на човека втори шанс, да му простите или да поискате отново прошка за вашите минали грешки. 

Скорпион

Скорпионите трябва да внимават за изчерпването на енергията  – те трябва да се борят с него от първия ден на пролетта. Ако това не бъде направено, тогава представителите на този Знак могат да бъдат обхванати от най-силната умора и лошо настроение. Всички дейности трябва да се водят премерено и внимателно, за да не се наруши нормалният ход на събитията. Сега Скорпионите трябва да вървят по течението и да се радват на живота.

Март е идеален за почивки, пътувания и пътувания до други страни. Това не е най-доброто време за големи промени или важни проекти на работа. Струва си да правите прости и разбираеми неща: почистване на къщи, пазаруване, ежедневни задачи. По-добре е да се съсредоточите върху онези дейности, които не изискват много енергия.

Стрелец

Пътят към хармонията ще лежи чрез освобождаване от обиди . Възможни са проблеми в отношенията и кавги с близки. Дори най-добрите приятели, колеги и познати могат да разочароват Стрелците.

Това е времето, когато съдбата поднася не най-приятните изненади. Сега е моментът за самоанализ и работа по грешки. По любовни въпроси такива съвети ще бъдат най-полезни. Твърде активните планети могат да доведат до духовен хаос, появата на алчност.

Козирог

Планетите подобряват интелигентността на Козирозите. Скоростта и ефективността на мисленето значително ще се увеличат, което ще донесе много нови възможности на представителите на този Знак. Козирозите ще могат по-добре да различават истината от лъжата, искреността и лъжата. Това е чудесно време за нови запознанства, за започване на връзка, за търсене на нова работа.

Козирозите трябва да отделят малко време за близки, да се грижат за тях, да предоставят помощ или да подаряват. Вселената ще покаже на света основните предимства на хората от този знак. Това ще бъде изключително позитивно време, в което невъзможното ще стане възможно.

Водолей

Март трябва да бъде посветен на търсенето на любов, защото звездите ще засилят харизмата и очарованието на Водолея. Гадаенето за съвместимост на любовта по име ще помогне на Водолея да разбере дали този или онзи човек е подходящ за ролята на втората половина. Влиянието на пространството върху живота на Водолея ще бъде изключително положително, така че не бива да вървите по течението: трябва да вземете съдбата си в свои ръце.

Важно е да се съсредоточите върху личните проблеми през март. Завистта и другите негативни емоции ще станат разрушителни и ще отблъснат късмета от Водолея.

Риби

Месецът ще бъде отбелязан за Риби с голям изблик на късмет и положителни емоции. Представителите на този знак ще могат да разберат какво наистина искат от живота . Звездите и планетите ще отворят очите си за всичко, което се случва около тях, включително проблемите, поради които успехът убягва на Рибите. Може да се наложи да анализирате непосредствената среда, да намалите общуването с негативни личности и завистници.

Март ще бъде много благоприятен за всякакъв вид работа – физическа, интелектуална, творческа. Основното нещо е да видите целите си и да не се отклонявате от тях нито на една стъпка. Необходимо е да запазите своите житейски принципи и да ги защитавате на всяка цена. По-добре е да не отлагате изгарящите проблеми до края на всяка от четирите седмици на март. По-добре е да решавате всички най-важни неща в понеделник.