Хороскоп за утре 1 юли-ТЕЛЕЦ Затруднения, но и силен късмет, ВЕЗНИ Чудесни възможности за материален успех

ОВЕН
Повишена нервност
            Посрещате деня в много ведро настроение. На повечето от вас им предстоят интересни и доста увлекателни занимания.

Освен външните пречки, с които мнозина Овни ще се сблъскат днес, сряда е характерна и с лични – по-точно, здравословни проблеми, които ще тормозят доста от родените в  Овен. Тези неудобства ще ви дразнят и ще събудят нервността ви, която тласне ви към грешки. Владейте се!

ТЕЛЕЦ
Затруднения, но и силен късмет
            Днес ви очаква доста работа, затова отрано преценете с какво да се заемете и как да подредите делата си. В личен план, и при реализиране на контакти в обществените и деловите среди, за Телците възникват затруднения. Като цялостно развитие обаче, денят е доста благоприятен защото е носител на доста силен късмет, а последният безусловно ще ви зарадва с успех в някакво направление.

БЛИЗНАЦИ
Действайте внимателно
          Ще ви се дадат възможности за развитие в сфера, която ви привлича и интересува. Много често в постоянните си опити да демонстрират майсторско справяне със ситуации от различно естество, Близнаците не успяват съвсем добре, което впоследствие им създава проблеми. Вероятността за такова развитие днес е напълно допустима, тъй че действайте много внимателно.

РАК
Труден ден
             Отсявайте същественото от по-малко важното и не се притеснявайте излишно. Сряда е изпълнена със затруднения за мнозина от Раците. В много случаи става въпрос за инциденти, клевети, сблъсък с непреодолими пречки и пр. неприятни обстоятелства. В контактите от делово естество е възможна съвсем неочаквана промяна на позициите на партньорите ви.   

ЛЪВ
Успех в начинанията 
            Успявате да се справите с изненадите, които ви поднасят конкурентите ви. Сряда е чудесен ден за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Ще завоювате безспорен успех, а за някои от зодията, този ден поставя началото на хубав период за финансова стабилизация. Мобилизирайте се и действайте с повишена активност. Конкурентната ви мощ е значима.    
 
ДЕВА
Проявете повече усърдие
            Ще се чувствате с пораснали възможности. Сега сте доста работоспособни и вършите работа за двама. Сряда може да се окаже неприятен ден от гледна точка на пропуски в деловаа деловата сфера, и на конфликти с хора от средите на бизнеса. Днес голяма част от Девите преследват любовни цели, което ще е причината за слабата делова изразност. Професионално настойчивите ще имат шанс.    

ВЕЗНИ
Чудесни възможности за материален успех
            Пред вас стои реалната възможност да осъществите отдавна подготвян бизнес проект, като по този начин се превърнете в доста значим за фирмата си човек. Динамичен и разнообразен ден, през който ще действате успешно в деловата и финансовата сфери. Ще проведете важни срещи в обществените среди, и ще вземете не по-малко важни решения по актуални въпроси от всекидневието. Ще е добре ако избягвате конфликтите по финансови теми. 

СКОРПИОН
Концентрирайте се върху задачите
            Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Вашият късмет е изразителен днес, но ако разчитате само на него без да се ангажирате с активни действия, ще го пропуснете В емоционален план преобладаващата част от вас са доста нестабилни, а това означава постоянна промяна на ангажираността без да се достигне нещо съществено.   

СТРЕЛЕЦ
Ползотворни възможности
            С нов, творческа подход ще пристъпите към изпълнение на ангажиментите си днес и това ще даде резултати. Стрелците са в състояние да постигнат значителен успех днес. Шансът ви за сполука е концентриран в деловата сфера, и определя парични печалби, преговори, бизнес партньорство, контакти в обществените среди и дори любовна реализация. Някои ще възстановят прекъснати отношения.        

КОЗИРОГ
Възникват трудности
            Ще осъзнаете, че не бива да си хабите енергията в безсмислени спорове. Този ден се оказва труден и не особено успешен за провеждане на контакти. Огромна е вероятността по различни причини да се отложи осъществяването им. По целите и задачите си следва да действате с повишена активност, за да преминавате бързо и лесно от един на друг ангажимент.

ВОДОЛЕЙ
Ярък материален успех
            Късметът е навсякъде около вас днес. За Водолеите се очертава превъзходна сряда, наситена с активност, печеливши възможности и полезни консултации с партньори и администратори. У мнозина е налице известно количество нерешителност, която много ясно се изразява под формата на съмнения и видима колебливост.        

РИБИ 
Силно напрегнати
           Заредени сте с творческа енергия, затова не изпускайте вдъхновението си. Сряда ще е напрегната за голяма част от представителите на зодията. Някои от вас са претоварени психически, а други ще водят служебни разговори с началниците си, които явно ще ги вбесят. Денят не ви лишава от възможности, но за реализация, но следва да разчитате на собствен ресурс.