Утре в Завинаги-Тя е видяла как Сюрея е убила Есма, Полицията арестува Фарук

Ето какво ще се случи в сряда в поредната серия на хитовата поредица „Завинаги“, предавана от понеделник да петък по bTV.

Порасналата Яз отново е на сеанс при психоложката. Тя се е прекръстила на Ала, защото не била длъжна да се съобразява с избора на Сюрея.

Психоложката не знае как да й помогне. Момичето решава да си тръгне от сеанса. Яз учи право и е отличничка, но се чувства подтисната, защото никой не е признавал таланта й.

Освен това тя е видяла как Сюрея е убила Есма. Яз казва, че след като е изгубила Есма, Сюрея е изгубила и нея. Тя е страдала най-вече за баща си, защото е знаела, колко много е обичал Сюрея, и не му е казала какво е направила тя. 

Полицията арестува Фарук, докато е в офиса и прави презентация, защото Адем е подал жалба за опит за убийство.

Юлфет говори със Сюрея, тя е мила и любезна с нея и й дава визитката на своя приятелка, за която може да работи. Есма вижда това и предупреждава Сюрея, че тази жена е опасна.

Гарип отива в полицията при Фарук, той се обажда на Есма и Сюрея. Гарип не им разрешава да дойдат, защото е обещал на Фарук да не казва на никой. Сюрея не слуша и отива при Фарук.

Акиф се опитва да убеди Фикрет да приеме работата, която му е намерил. Той не е съгласен, защото заплатата е малка.

Дилара отива при Адем и го кара го да отиде в участъка и да оттегли жалбата.  

Фарук си изкарва яда на Сюрея.

Информацията е написана за Теленовелас Новини!