Потребител на Google Earth откри входа в най-тайната база на Земята ВИДЕО

Потребител на Google Earth разбуни духовете около конспиративната теория за Зона 51, твърдейки, че е открил, по неговите думи, „скритият вход“ в базата на склон на планина. 

Зона 51 е военновъздушна база на ВВС на САЩ, като се смята за една от най-мистериозните бази в света. От години се твърди, че в нейните недра са държани извънземни, техните кораби и се разработват извънземни технологии. 

На клип, публикуван в канала FindingUFO в YouTube, се виждат два паркинга с много странна форма в долната част на хълм, като на единия, както се вижда, има вход в тунел. 

По-нагоре по хълма се вижда път, той обаче свършва, като на края му са паркирани коли. 

Сателитни снимки показват, че странните конструкции датират от 2005 г. Но на снимки от 1998 година те не се виждат на склона на хълма. 

„На тях вече не им пука какво ние знаем“, казва човек на записа. 

При това, един от потребителите, гледал клипа, пояснява, че в района има доста минна дейност, която би обяснила видяното във видеото. 

„Не познавам този район много добре, не съм сигурен на 100% за тези места, но знам, че там има доста рудодобивни компании, всичките са около Зона 51, по-специално до Тонопа“, казва той.  

Превод и редакция