Седмичен хороскоп от 29 юни до 5 юли 2020 г.-Зодия Лъв късмет и щастие, зодия Близнаци облаците се разпръсват

Седмицата от 29 юни до 5 юли 2020 г. обещава да бъде енергична и емоционална за всеки от зодиакалните знаци. Повечето начинания ще бъдат успешни в бъдеще. Ще има чудесна ситуация за тези, които искат да сменят работата си. Благоприятен период за пътуване, промяна на природата и дейности на открито.

Овен

Седмицата обещава да бъде спокойна. Препоръчва се да не бързате с нещата, да решавате проблемите постепенно, правилно, с подредбата. Необходимо е да се оцени адекватно техните възможности. Втората половина на седмицата е идеална за спокойна семейна ваканция.

Телец

От особено значение е принципът „не съм сигурен – не изпреварвай“. Благоприятно време за дейности на открито. Успех се усмихва в любовната сфера. Романтичното познанство може да се развие в силна връзка.

Близнаци

Облаците постепенно се разпръскват, но напрежението продължава. Не изпадайте в неприятности, трябва да избягвате кавги и спорове. Можете да отделите време за обучение, подобряване на професионалните умения.

Рак

Трябва да се опитаме да покажем най-добрите си качества и да изненадаме всички. Не се страхувайте от трудни задачи и трудни пътища. Ако имате увереност, можете да рискувате и да спечелите. Но ако се съмнявате, е по-добре да отложите плановете на Наполеон.

Лъв

Не бива да форсирате събития: ако нещо не върви добре от самото начало, тогава идеята не беше жизнеспособна. Няма нужда да се вкопчвате в миналото, по-добре е да го пуснете с леко сърце. Това ще освободи място за нови отношения, късмет, щастие.

Дева

Девите трябва да бъдат по-мъдри и да не се отдават на капризите си. Също така, не се поддавайте на провокациите на другите. Гледането на света през розови очила не е добра идея. Чудесен момент за стартиране на нов проект, запознанства, учене, творчество.

Везни

Всяко малко нещо може да предизвика дразнене, гняв, ярост. Трябва да се контролирате, за да не съжалявате за направеното и казаното. Необходимо е да се избягват стресови ситуации, агресивни хора.

Скорпион

Нещата са не толкова добре. За сключване на сделки, подписване на договори, важни срещи, седмицата не е най-подходящата. Ако е възможно, по-добре е да си вземете ваканция и да се отпуснете сред природата със семейството си.

Стрелец

Вероятно промени в настроението, кавги на открито, контузии, незначителни неуспехи, злополуки. Проблемите ще дебнат навсякъде. Важно е да не се паникьосвате и да останете спокойни във всяка ситуация. Не се напрягайте прекалено много, правете работата силово.

Козирог

Страхотен период за комуникация и срещи с приятели, занимания на открито, спорт и творчество. Вредно е да бъдеш мързелив, бездействащ, да се оплакваш от съдбата. Ако се настроите на положителното, тогава животът ще се промени към по-добро.

Водолей

Има шанс да се уредят много трудни случаи. Седмицата е благоприятна за бизнес, търсене на съмишленици, интервюта. Не се дразни заради дреболии. Пазете се от шумни компании.

Риби

Повече действие, по-малко думи – това е мотото за Риби. Необходимо е да се грижите за текущите дела и да не обръщате внимание на злите езици. Можете да сведете до минимум комуникацията с неприятни хора. За да не обиждате никого, трябва да задържите мнението си за себе си.